AM Automäkinen Oy valmistaa vahvalla ammattitaidolla raskaan kaluston perävaunuja ja kuorma-autojen päälivarusteita. Vuosikymmenten kokemus, ammattitaitoinen henkilökunta sekä hyvä palvelu takaavat asiakkaalle varmatoimisen ja laadukkaan tuotteen synnyn. Perävaunut valmistetaan räätälöitynä asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Kehitetyt ratkaisut takaavat asiakkaalle kuljetuskaluston toiminnan sujuvuuden sekä korkean käyttöasteen. AM Automäkinen Oy:n vahvuutena alalla ovat yksilöllinen valmistusprosessi, joustavuus ja nopeus.  

Raaka-aineena käytetään kotimaista terästä ja alumiinia sekä tunnettuja osakomponentteja, joilla taataan tuotteen toimivuus ja kestävyys.

Asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen myös ympäristön kuormitus vähenee merkittävästi. Valituilla teknisillä ratkaisuilla ja oikealla kuormaustavalla päästöt vähenevät kuljetettuun lastiin nähden. 

Uudistuotannon lisäksi AM Automäkinen Oy huoltaa, korjaa ja asentaa raskaankaluston laitteita. Lähitulevaisuudessa huolto- ja varaosaverkostoa ollaan kehittämässä ja laajentamassa. Haluamme tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisesti laadukkaat ja nopeat ratkaisut.  

 

 

Katso tuotteita galleriastamme